• Od Zmijanja Rajka 44
  • 065/831-011
  • mncleanbl@gmail.com
logo mnclean

Čišćenje stambeno poslovnih objekata

Da li biste poverili stan na čuvanje nepouzdanoj osobi? Verovatno je odgovor ne.

Jednako kako vodite računa o svom stanu, važno je da vodite računa o održavanju svog ulaza i zgrade u celini. MN CleanServis za čišćenje, koji posluje sa višegodišnjim iskustvom nudi vam tu mogućnost po više nego povoljnim cenama.

Čišćenje i održavanje zgrada je stvar poverenja. Za svega nekoliko godina, koliko poslujemo u Banja Luci, stekli smo poverenje stanara 40 zgrada, koje redovno održavamo. O čistoći u ovim stambenim jedinicama svedoče naši stalni klijenti.

Održavanje  poslovnih prostora

U opisu poslova našeg servisa je održavanje poslovnog prostora. Neke od najpoznatijih firmi u Banja Luci odlučile su da povere održavanje svojih prostorija MN Clean servisu za čišćenje. 

Ovde izdvajamo samo deo firmi sa kojima sarađujemo, a detaljniji spisak možete videti u kategoriji reference.

ABC solutions Banja Luka

Sloboprom Lončari

Regard .d.o.o.

Moja Apoteka Banja Luka

GP Tomić

Agromarket Banja Luka

Mašinsko pranje podova

Našim klijentima nudimo i stalnu uslugu mašinskog pranja podova. Mašinsko pranje primenjuje se na pločicama, mermeru, granitu, parketu, laminatu, betonu, fero betonu, gumi… Ova vrsta podnih obloga najčešće se koristi u proizvodnim halama, magacinima, fabrikama, tržnim centrima, raznim lokalima… Obično dnevno održavanje vremenom postane nedovoljno pa se u ovim situacijama preporučuje mašinsko pranje sa jačim hemikalijama i specijalnim filcevima da bi se odstranila sva nečistoća koja se vremenom nataložila.

Profesionalnost na prvom mestu

Profesionalost naših radnika je na visokom nivou. Ipak, svi smo svesni da se greške ponekad potkradu. Mn Clean Servis za čišćenje ima rešenje i za to. Osim radnika na terenu, zapošljavamo i određeni broj kontrolora, koji redovno obilaze radnike i šalju izveštaje o izvršenom nadzoru, a svaki propust se na licu mesta ispravlja.

 

Uverite se i vi u naš kvalitet

Dosadilo vam je da sami čistite svoj ulaz ili da ga svakodnevno gledate prljavog. Želite da održavanje vaših poslovnih prostorija poverite pouzdanom partneru? Pridružite se našim zadovoljnim klijentima i kontaktirajte nas. Možete nas kontaktirati popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani ili jednostavno pozivom na broj telefona:

065.831.011

MNCLEANSERVICE  © 2019 | All Rights Reserved

Početna | Usluge | Nukleus sredstva za pranje | Galerija fotografija | O nama | Kontakt